w 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 137 kcal |
Białko | 19.56 g |
Tłuszcz | 5.92 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1.52 g |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 1.47 g |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 1.84 g |
Cholesterol | 81 mg |
Węglowodany | 0 g |
Błonnik | 0 g |
Cukry | 0 g |
Zobacz również inne produkty |
---|
Kurczak, podudzie, mięso ze skórą, pieczone Kurczak, korpus, samo mięso, gotowany Jajko gotowane Jajka przepiórcze Żółtko jajka - surowe |
Minerały | |
---|---|
w 100g | |
Wapń | 17 mg |
Żelazo | 1.04 mg |
Magnez | 22 mg |
Fosfor | 151 mg |
Potas | 204 mg |
Sód | 82 mg |
Cynk | 1.85 mg |
Miedź | 0.06 mg |
Mangan | 0.02 mg |
Selen | 13.5 µg |
Witaminy i związki organiczne | |
---|---|
w 100g | |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.16 mg |
Witamina B3 (Niacyna) | 6.67 mg |
Kwas pantotenowy | 1.22 mg |
Witamina B6 | 0.33 mg |
Foliany | 9 µg |
Witamina B12 | 0.36 µg |
Witamina A | 30 µg |
Witamina E | 0.22 mg |
Witamina K | 2.4 µg |